Anonimni Hrvatom: ”Vaši otroci bodo poceni delovna sila, če se ne uprete vladajoči eliti!”

APTFilter CERT-LatestNews Malware Security News SocialEngineering ThreatsActivists ThreatsCybercrime ThreatsEconomic ThreatsStrategic VulnerabilitiesAll VulnerabilitiesHardware

Slika je simbolična. (foto: Tomaž Skale)

”To sporočilo je namenjeno hrvaškemu narodu zaradi slabega stanja v vaši deželi. Le s težavo verjamemo, v zadnjih 20 letih niste občutili zlorab svojih politikov. Čakate na nekoga, ki bo prišel in stal za vami ter reševal vse vaše probleme. To se ne bo zgodilo. Obračate hrbet vsakem novemu davku, novemu dvigu cen, načinu na katerega se politična elita in bankirji obnašajo do vas. Ne potrebujete pomoči od kogarkoli, imate vse vire in možnosti, ki jih potrebujete,” jim sporočajo Anonimni. Le organizirati se morajo.

Anonimni dodajajo, da ni res, da je kriza in ni denarja. ”Denar je, skrivajo ga v bankah. Politika, ki jo vodijo zadnjih 20 let, je politika osiromašenja. Vaši otroci bodo poceni delovna sila v Evropi, h kateri se vam tako mudi, čeprav je sama na poti v propad.”

”Sporočilo, ki ga boste poslali v Zagrebu ali v kateremkoli drugem mestu, ko se boste organizirali, bo zmagalo nad glasom politike. Zavedajte se, da se v državi vodi cenzura, ne nasedajte provokacijam,” dodajajo. Hrvate opozarjajo tudi, da jih bo vladajoča elita poskušala razdeliti, kot to že vrsto let počne. ”Pri tem ni delitev, poslušajte samo svoje srce.”

”Organizirajte se, postavite jasne cilje, da vam lahko drugi sledijo in jih skupaj ponavljajte, le tako lahko zmagate, zaključujejo hekerji. ”Zamenjava vlade ni zmaga, zamenjava načina vladanja pa je. Ljudje se ne bi smeli bati svojih vlad. Vlade bi se morale bati svojih ljudi!’

http://www.dnevnik.si/svet/anonimni-hrvatom-vasi-otroci-bodo-poceni-delovna-sila-ce-se-ne-uprete-vladajoci-eliti

Tagged